antológiák

egyebek

interjúk

megjelenésLyra Karácsonyi Antológia 2006

Tollal és ecsettel Antológia

Kastár Referencia kiadvány 2005

Kristály Antológia 2004

Antológiákban való szerepléseim


A Boldog Jövőnkért Alapítvány által 2006. végén kiírt "Lyra-Karácsonyi irodalmi antológia" decemberben megjelent kötetében található egy versem és egy illusztrációm.

Lyra Karácsonyi Antológia 2006 Lyra Karácsonyi Antológia 2006

.
A KASTÁR Alkotóművészek Társasága Egyesület 2006. augusztusában felkért arra, hogy a Zuglói Önkormányzat által támogatott "Tollal és ecsettel" című, 2006-ban megjelenő Antológiában verseimmel és képeimmel részt vegyek, mely megtiszteltetésnek örömmel tettem eleget.

Tollal és ecsettel Antológia

Tollal és ecsettel Antológia Tollal és ecsettel Antológia

Tollal és ecsettel Antológia Tollal és ecsettel Antológia
.
A Kassák Alkotóművészek Társasága Egyesületének 2005-ben megjelent, a Társaság tagjait bemutató Referencia kiadványában rólam szóló oldalak megtekinthetőek a következő linken:Kastár Referencia kiadvány 2005 Kastár Referencia kiadvány 2005
.
2004-ben pályázati úton nyertem lehetőséget arra, hogy az Alkotó Képzőművészek és Írók Országos Szövetségének (AKIOSZ) 2004-es Kristály Antológiájában egy verssel és egy novellával részt vegyek.

Az alábbi képek az Antológia ünnepélyes átadásán készültek, illetve az Antológiában szereplő versem olvasható itt. A novellát az egyéb írásaim menüpont alatt találhatod.


átadás átadás

átadás átadás átadásnyil
főoldalra

nyil
megjelenések

nyil
egyéb

nyil
interjúcopyright
Utoljára frissítve: 2006.12.28.
nyil
főoldalra

nyil
megjelenések

nyil
egyéb

nyil
interjú