antológiák

interjúk

egyebek

Egyéb megjelenések


Hírek


A Boldog Jövőnkért Alapítvány által 2006. végén kiírt "Karácsonyi irodalmi antológia" decemberben megjelenő kötetében várható versem és illusztrációm megjelenése.

.


A KASTÁR Alkotóművészek Társasága Egyesület 2006. augusztusában felkért arra, hogy a Zuglói Önkormányzat által támogatott "Tollal és ecsettel" című, 2006-ban megjelenő Antológiában verseimmel és képeimmel részt vegyek, mely megtiszteltetésnek örömmel tettem eleget.

Megjelenő verseim kiválasztásában kollégáim és barátaim, mestereim segítségét kértem; amit utólag is köszönök e személyeknek!

.Elindultam 2006. augusztusában a Bayer Természetvédelmi Fotópályázaton, "Veszélyben a Föld! Klímaváltozás!" - szimbiózis témakörében, egy a sárospataki várnál, digitális technikával készített fotóval.

.Szerkesztőként működtem közre Békés Géza József ikonfestő művész 2006-ban megjelenő "Válogatott verseim" című kötetének elkészítésében és összeállításában, melyben a művész saját grafikáival is megjelenik.

.A Kassák Alkotóművészek Társasága Egyesületének 2005-ben megjelent, a Társaság tagjait bemutató Referencia kiadványában rólam szóló oldalak megtekinthetőek a következő linken:.2004-ben pályázati úton nyertem lehetőséget arra, hogy az Alkotó Képzőművészek és Írók Országos Szövetségének (AKIOSZ) 2004-es Kristály Antológiájában egy verssel és egy novellával részt vegyek.
nyil
főoldalra

nyil
antológiákhoz

nyil
egyéb megjelenések

nyil
interjúcopyright
Utoljára frissítve: 2006.12.28.
nyil
főoldalra

nyil
antológiák

nyil
egyéb

nyil
interjú