EZOTERIKUS
varázsló
TÉMÁIM:Első találkozásom egy angyallal

3 hónap helyett 10 nap az intenzíven

Sai baba

Második találkozás (aktuális oldal)


Bűn és bűnhődés

Akasha krónika

2012 titkai

A színek jelentése

Második találkozásom egy angyallal


Az első is csodálatos, és tanulságos volt, de a második is elgondolkodtatott.

A hétvégén országos mestertalálkozó volt. Megint azzal a két emberrel mentem, akik az első találkozásomnak is részesei voltak. Odaértünk az épülethez, nővérkém előttem ment, én a párommal.

Az ajtó mellett állt egy fekete hajú, zöld ruhás hölgy. Amint meglátta a nővérkémet, felmosolygott, és karjai közé vonta, hogy megölelje. Én azt hittem, ismerősök, ezért nem volt szokatlan, hogy amint odaértem, engem is megölelt. A furcsa az volt, hogy nem akart elengedni :). Közben könnyes lett a szeme, és azt mondta, hogy már régóta várta, hogy találkozzunk, mivel mi valaha összetartoztunk.

Olyan meggyőződéssel mondta, amit mondott, s olyan szerettel nézett rám, hogy leírhatatlan érzés kerített hatalmába. Már az első, angyallal való találkozásomkor tudtam, hogy a helyzetet nekem kellene kezelnem, de mint akkor is, most is zavarba jöttem, és nem tudtam önzetlenül feloldódni.

Még az előadások alatt is azon gondolkodtam, hogy mit kezdjek ezzel az élménnyel. Mit kérdezzek meg szünetben ettől a hölgytől ahhoz, hogy jobban értsem ezt a dolgot. Az első szünetben nem nagyon láttam, de nővérkémmel igyekeztünk kideríteni, hogy valaki ismeri-e. De nem akadtunk olyanra, aki felvilágosított volna minket felőle. Egyre jobban féltem, hogy az alkalmat elszalasztom, s soha nem értem meg e találkozás jelentőségét.

Érdekes üzenete volt számomra már a ruhájának is. Az úton odafele pont az magyaráztam mesteremnek, hogy nem igen kedvelem a zöld színt. A hölgy zöld színben volt, s ahogy körülnéztem, az ottlévők többségén felfedeztem valami zöldet. Vajon mit közvetít számomra a zöld, mely nem ad jó közérzetet?

Bizonyos értelmezések szerint a zöld szín a bizalom, a remény, a hit, az újrakezdés színe. Új lehetőségekben gazdag jövőképet jelez. A fejlődés, megújulás, határozottság, önbizalom igényét mutatja. A kölcsönös bizalmon és szereteten alapuló kapcsolat vágyát fejezi ki. Ennek a hölgy magatartása teljesen megfelelt. Ha összességében nézem a zöld színt, és a találkozást, az elhangzott beszélgetésünket, azt hiszem, számomra a jelentése az ÚJRAKEZDÉS volt.

A következő szünetben elkaptam a karját, ahogy mellettem ment el. Hirtelen nem tudtam, mit kérdezzek először. Annyi kérdés kavargott a fejemben. Hogy honnan érzi, hogy mi már találkoztunk? Hogy miért öntötte el a szeretet, amikor rám nézett? Hogy van-e köze érzéseinek ahhoz, hogy milyen megvilágosodási szinten áll? Kérdéseim egész bután, "bölcsetlenül" hangzottak el, igazán nem tudtam meg semmit. De áradt belőle a szeretet felém, amiért hálás vagyok neki. Én magam sem tudom magamat kellőképpen szeretni, ő "idegen" létére megtette. Következő üzenete számomra az volt, amin már napok óta törtem a fejemet, a mindent felölelő ÖNZETLEN SZERETET. Valahogy azt az útmutatást adta számomra, hogy jó úton indultam el.

Várom a további találkozásokat az Angyalokkal.

2006. szeptember 11.

angyal


főoldalra


alkotásokhoz
Jessyrose Collection
Utoljára frissítve: 2007.02.02.

főoldalra


alkotásokhoz