EZOTERIKUS
varázsló
TÉMÁIM:Első találkozásom egy angyallal

3 hónap helyett 10 nap az intenzíven
(aktuális oldal)

Sai baba

Második találkozásom

Bűn és bűnhődés

Akasha krónika

2012 titkai

A színek jelentése

Három hónap helyett 10 nap az intenzíven


Bár a gyógyítás része nem a saját sikerem, muszály vagyok leírni, és ezzel hálát adni mestereimnek és az égieknek azért, hogy most ezeket a sorokat leírhatom.

Egy átlagos novemberi hétvégén epegörcsökkel rosszul lettem. Az epekő elindult, s mivel az epe és a hasnyálmirigy egy vezetékbe csatlakozik, ezért a kis kósza epekövem befészkelte magát a cső végébe, elzárva így az utat, hogy a hasnyálmirigy rendesen működhessen.

Sorsom része volt, hogy a pénteki rosszullét ellenére az ügyeletes orvos sem szombaton, sem vasárnap nem volt hajlandó kijönni hozzám, arra való hivatkozással, hogy úgysem haldoklom.

Mint számomra utólag kiderült azért nem volt ilyen "gyerekjáték" az egész, ahogy az orvos közölte velem, mivel a hasnyálmirigy nagyon begyulladt és elkezdte felemészetni saját magát. Nekem egyre jobban görcsölt a hasam, olyan érzés volt, mintha gyomorszájon végtak volna. Már kiegyenesedni sem tudtam, a járás is nagyon fájt. Hétfőn elmentem volna a kerületi ultrahangra, de ott közölték, hogy pár hónapot kell az időpontra várni. Közben én nagyon szenvedtem, de valahogy ez nem érdekelte a kerületi körzeti orvost. Elmentem hát egy fizetős ultrahangra, ahol a főorvos nevetve közölte velem, hogy nincs semmi bajom, és biztosan a hátam miatt fáj a hasam. Tovább nem húzom, szóval hétfőn este 10-kor kerültem kórházba.

Pár napig kezeltek ott, de valahogy nem lettem sokkal jobban, átmentem egy másik kórházba. Hát itt ijesztettek meg először igazán, mivel felvitettek az intenzív osztályra. Innentől kezdve azt hallottam, hogy 2-3 hónapig leszek előreláthatólag itt, mivel a hasnyálmirigy gyulladás nagyon komoly dolog, sokan bele is halnak. Nekem úgy tűnik a fenti utat végig kellett járjam ahhoz, hogy ma itt legyek. Szóval az intenzív osztályon az orvosok sok jó dologgal nem bíztattak, én ennek ellenére töretlen lelkesedéssel hajtogattam minden nap és mindenkinek, hogy én nemsokára hazamegyek. Pránanadis mestertársam és "nővérkém" egyszer tudott fizikai szinten kezelni, a többi napokon távgyógyászattal gyógyított. Egy másik nagymester életenergiát küldött nekem. Száz szónak is egy a vége, 10 nap múlva már nem voltam az intenzív osztályon. Hatalmas gyógyító energiákat kaptam, amit fel is tudtam használni arra, hogy kikerüljek onnan. Összesen három hétig voltam kórházban, amibe még egy epekőműtét is benne volt. Azóta semmi bajom.

Az eset tanulsága számomra nagyon sokoldalú. Először is utáltam a kórházat, az ott dolgozó emberek munkáját nem értékeltem kellően. Ma már csodálom azt az energiát, pozitív hozzáállást, amit tanúsítottak irántam, s rá kellett jönnöm, hogy való igaz, hogy amit én sugároztam kifelé, azt kaptam vissza is. Megtudtam, hogy kik az igazi barátaim, s ez sosem utolsó szempont. Új barátot is szereztem, akivel egyébként sosem találkoztam volna. A betegségem miatt akkor lemaradtam a pránanadi tanfolyam következő szintjéről, azonban most hétvégén elvégezhettem, ami a körülmények folytán (amit itt most nem részletezek) sokkal értékesebb és megindítóbb számomra, mintha egyszerűen csak elvégeztem volna az eredeti időpontban. A "betegség" nem jöhetett volna jobbkor, mint akkor, mivel így a karácsonyt a szeretteimmel tölthettem. Régebb óta fogyózom, a három hét alatt sikerült még leadni 7 kilót. A szeretteim lelkileg sokkal közelebb kerültek hozzám.

Hálás vagyok a sorsnak, hogy ezzel az élménnyel is több lettem.

2006. február 20.


angyal


főoldalra


alkotásokhoz
Jessyrose Collection
Utoljára frissítve: 2007.02.02.

főoldalra


alkotásokhoz